Feit is dat ik het leuk vind om te schrijven, en daarom ben ik dan ook een aantal nieuwe schrijfprojecten begonnen, die zichzelf, naar ik hoop ooit ook tot een boek zullen gaan ontwikkelen waar lezers plezier aan kunnen beleven. Want, een schrijver is NIET de persoon die beslist of zijn of haar boek een goed geschreven en of succesvol boek is!

Ik vind het in elk geval leuk om te schrijven en het is denk ik ook wel iets wat ik maar gewoon moet proberen. Net als dat ik dit vroeger heb gedaan met het schooldiploma, gewoon proberen en dan kijken waar het schip strandt.

Schrijven is iets waar veel tijd in gaat zitten en is vooral ‘herschrijven’. Zo heb ik voor het verhaal van ‘Noël’ het inderdaad, zoals Mark dat op deze site al zo mooi verwoord, het al in meerdere delen moeten inplannen, terwijl dit eigenlijk een standalone verhaal moest worden.

Share This

Share this post with your friends!